22 Huiskenshoek.
Deze en de volgende 9 palen staan op de grens met Best.
23 Lieringsedijk
24 Mortelsgraaf
25 Sint Anthonisweg
26 Bestseweg, twee palen vlak bij elkaar.
27 Dit is de paal aan de Bestse weg die met enig ceremonieel als laatste is neergezet op de dag van de officiele onthulling.
28 Aan het Wilhelminakanaal, de noordoever.

29 Neergezet bij het parkeerterrein van het tankstation Kriekampen aan de A58.
31 De volgende paal staat aan de Einhovensedijk. Wellicht is de grens met Best onlangs verlegd, want het is opmerkelijk dat deze paal niet op de huidige grens staat, maar ook niet op een historische plaats, voor zover ik heb kunnen nagaan. Op alle kaarten die ik heb geraadpleegd loopt de grens verder naar het oosten.
32 Ook aan de Eindhovense dijk, iets ten zuiden van het punt waar Eindhoven, Best en Oirschot aan elkaar grenzen. Deze paal moest wijken voor de verlengde Spottersweg en is verdwenen.

34 Landsardseweg

Een voorbeeld van de bordjes die aan de palen geschroefd zijn in October 2011. Beetje ontsierend wel.

Paal 37 aan de Wintelresedijk
38 Dit paaltje aan de kant van het pad is een verwijzingspaaltje naar de zogenaamde "Verbrande Paal". Deze paal stond vroeger midden op het pad, waar de gemeenten Oerle, De Beerzen en Oirschot bij elkaar komen. De resten van de paal zijn een aantal jaren geleden opgegraven. Er zit nu een ijzeren paaltje in de grond. De datum op het paaltje verwijst waarschijnlijk naar de datum dat de paalresten zijn opgegraven. Op het paaltje staan: M, O, W en E van Middelbeers, Wintelre, Oirschot en Eersel. Een wat vreemd samenraapsel van oude en nieuwe gemeentenamen.
Het grenspunt is 2,5 m vanaf dit paaltje.
 

38 Aan de andere kant van het pad staat de grote paal.
39 De paal bij 's-Heerenvijvers.